رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص)

حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص)
امتیاز دهید
5 / 4.1
با 77 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.1
با 77 رای
هنوز توضیحاتی برای این کتاب ثبت نشده
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
farzane1385
farzane1385
1391/02/28

کتاب‌های مرتبط

توحید
توحید
3.6 امتیاز
از 112 رای
بسط تجربه نبوی
بسط تجربه نبوی
4.2 امتیاز
از 47 رای
منشور عقاید امامیه
منشور عقاید امامیه
4.2 امتیاز
از 20 رای
تکثیر خورشید
تکثیر خورشید
3.3 امتیاز
از 10 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص)

تعداد دیدگاه‌ها:
18
سلام جناب ترکاشوند.تشکر فراوان از زحماتتون.ظاهرا قصد ندارید در باب نکاح و متعه و طلاق و شرب خمر و فرقش با مسکر و اصلاح بهارالانوار و کتب اربعه تحقیق کنید اما میشه فعلا منابع پایه ای یادگیری زبان و ادبیات عرب رو معرفی کنید تا بعد برم دمبال منابع ثانوی؟
[quote='ابوالفضل313']منابعی که استفاده کرده معتبره؟ تحصیلات نویسنده چیه؟[/quote]
سلام مثل اینکه نویسنده مجتهد هستند
با سلام
به خوانندگان کتابم پیشنهاد می کنم پس از مطالعه آن و بدلیل حساسیت موضوع، به سراغ نقدهای کتابم نیز بروند از جمله:
http://mehrkhane.com/fa/news/7669
http://pishine.ir/archives/6710
با احترام
امیرحسین ترکاشوند

این جناب حسن محدثی هم حدث احداثا فی الخیاله . عجب مطالبی فرمودند یاللعجب . قبل و بعد از اسلام مکه یک شهر تجاری و محل خرید و فروش کالا بوده نمیدانم ایشان چطور فکر کردند که پارچه پیدا نمیشده یا پوشش اولیه بوده تا مردم شبیه افراد متمدن شوند سند این حرفها از کجاست . در صدر اسلام جلباب استفاده میکردند و مقنعه ای که سر گردن و شانه ها را میپوشانده . عزیز من اگر با حجاب با عنوان یک عقیده مشکل دارید به همان بحث عقیدتی بپردازید از تاریخ نمدی درست نمیشود.
با سلام و آرزوی بهره مندی از معنویات ماه رمضان و رویش بهاره های قرآنی در جان ها
از اینکه کتابم به عنوان یک اثر علمی مورد توجه قرار گرفته خرسند و شکرگزارم. این تحقیق گویا اولین اثر جدی در این موضوع بسیار حساس است پس هیچکس نباید شتاب کند بلکه باید موضوعات متعددش سالها به بحث درآید و مورد نقد و ارزیابی قرار گیرد تا دست آخر چه از آن درآید. کسی نمیتواند منکر شور فراوانی که در میان اهل تحقیق به وجود آورده شود ولی البته این شور، آغاز راه است راهی که با دائماً افزوده شدن خوانندگانش و نیز همزمان رویش چندین و چند نقد بر آن، چند سالی است که کلید خورده است. از خوانندگان کتاب درخواست دارم هم کتاب را با حوصله مطالعه کنند (والبته دیگران را نیز دعوت به این مطالعه کنند) و هم مطالبش را در جلسات و محافل مورد بررسی قرار دهند و نیز ده بیست نقد و کتابی که تا به حال در واکنش به این کتاب منتشر شده را بخوانند.
به امید فهمی دقیق از واقعیات عصر پیامبر با حرکتی آهسته و پیوسته
در پناه حق
بیست و یکم تیر ماه 1393 مصادف با چهاردهم ماه مبارک رمضان
نویسنده کتاب حجاب شرعی در عصر پیامبر
امیرحسین ترکاشوند
بعضی ها مثل گربه ای که تو زیرزمین گیر افتاده تقلا می کنند تا حجاب را بی ارزش جلوه دهند و اوضاع جاهلیت را ملاک قرار میدهند در حالی که همین اعراب را سوسمار خور می گویند.
نمونه امروزی آنها داعش است مگر آنها را قبول دارید .......
[quote='behdad1970']من نمیدانم چرا بعضی از دوستان و محققین بدون در نظر گرفتن تاریخ صنعت پارچه بافی در عربستان حرف می زنند!! ببینید دوستان تنها پارچه ای که در عربستان 1400 سال پیش بافته میشده نوعی پارچه خشن بوده که از پشم بز یا پشم شتر تولید می شده پارچه ای که از پشم بز تولید میشده در دو رنگ سفید و سیاه بوده است که رنگ سیاه آن بیشتر برای ساخت سیاه چادر ( مثل چادرهای عشایر نشین خودمان ) استفاده میشده است و رنگ سفید آن برای یک لباس یک تکه که بشکل قبا بوده درست میشده است
یک رفرنس هم بدهید بد نیست.
بخاری در ج ۳ در کتاب تفسیر، در تفسیر سورۀ نور، در دو حدیث به شماره‌های ۴۷۵۸ و ۵۹ آورده است که؛
عروة از عایشه روایت می‌کند که گفت:
یَرحَمُ اللهُ نِساءَ المُهاجِراتِ الاَوَلِ، لَمّا اَنزَلَ اللهُ «و لیَضرِبنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلی جُیُوبِهِنَّ» شَقَّقنَ مُرُوطِهِنَّ فَاختَمَرنَ بِهِ.
خدای رحمت آورد بر زنان مهاجر اول، همینکه خدا آیه «و لیضربن...» را نازل فرمود، شمدهای خود را پاره کرده بر سر انداختند.
و در حدیث دیگر عن صَفیَّه بنت شَیبَه، اَنَّ عائشَةَ رَضِی الله عَنها کانَت تقول: لما نَزَلَت هذه الایه: «و لیَضربن بِخمرهن علی جُیوبِهِنَّ» اَخَذنَ اُزُرَهُنَ فشَقّقنَها من قِبَلِ حَواشیها فَاختَمرنَ بِها. و باز از عایشه منقول است که گفت: همینکه آیه «ولیضربن...» نازل شد شمدهای خود برگرفته از کناره‌هایش پاره کردند و بر سر گرفتند.
من نمیدانم چرا بعضی از دوستان و محققین بدون در نظر گرفتن تاریخ صنعت پارچه بافی در عربستان حرف می زنند!! ببینید دوستان تنها پارچه ای که در عربستان 1400 سال پیش بافته میشده نوعی پارچه خشن بوده که از پشم بز یا پشم شتر تولید می شده پارچه ای که از پشم بز تولید میشده در دو رنگ سفید و سیاه بوده است که رنگ سیاه آن بیشتر برای ساخت سیاه چادر ( مثل چادرهای عشایر نشین خودمان ) استفاده میشده است و رنگ سفید آن برای یک لباس یک تکه که بشکل قبا بوده درست میشده است این نوع پارچه به اندازه ای خشن بوده است که دقیقا مثل کیسه های حمام فعلی بسیار زبر بوده است مگر اینکه از پشم های نرمتری لباس میدوختند که غیر از بعضی از گونه های شتر در آن منطقه حیوان دیگری وجود نداشته است . چرا که در عربستان نه محل زیست ابریشم بوده و نه آبی وجود داشته که بخواهند زمین هایشان را به زیر کشت پنبه ببرند که از پارچه های نرمتری استفاده کنند ... اما پوشش در عربستان 1400 سال پیش فقط برای محافظت بدن از آفتاب سوزان صحرای عربستان بوده است
.
.
.
اما نکته مهمتر خیلی ها فکر میکنند که روسری متعلق به ایران یا عرب ها بوده است که بازم اشتباه هست چرا که نه زنان ما روسری پوش بوده اند نه زنان عربستان بلکه زنان ما یا زنان عربستان نوعی پارچه بشکل دستار بر سر می بستند تا موهایشان در هنگام کارهای خانه یا در حرکت مزاحم شان نشود و براحتی بتوانند به کارهای منزل بپردازند
اما روسری از کچا وارد کشور ایران شد؟! خیلی ساده هست روسری از روسیه سرد و یخبندان زده به سایر نقاط دنیا راه پیدا کرد چرا که زنان در آن مناطق بخاطر شدت سرما و یخبندان زیاد نوعی پارچه سه گوش بر روی سرشان می بستند ( در فیلمهای قدیمی و سیاه و سفید روسیه اکثر زنان این مدل روسری سه گوش بر سر دارند ) که دو گوشه آن بر زیر گلویشان گره زده میشده است .... در رفت و آمد ایرانیان به روسیه این مدل روسری مورد پسند زنان ایران و بسیاری از نقاط مسلمان نشین قرار میگیرد چرا که هم زنان را زیباتر و هم آنها را محجبه تر نشان میداده است ...
حسن محدثی: محقق ارج‌مند جناب آقای امیر ترکاشوند در کتاب بسیار ارزش‌مند و بی‌نظیر حجاب شرعی در عصر پیامبر (ترکاشوند، 1390) نشان داده است که حجاب شرعی در عصر پیامبر شکل بسیار متفاوتی داشته است و چنین سخت‌گیری‌ای که امروزه دیده می‌شود در زمان پیامبر وجود نداشته است. حجاب در واقع پوششی اولیه بوده است تا مردم از برهنه‌گی کامل به‌در آیند و از حدی از پوشش که در همه‌ی جوامع متمدن وجود داشته است، برخوردار گردند. مطابق مطالب همین کتاب و هم‌چنین کتاب خانم فاطمه مرنیسی (زنان پرده‌نشین و نخبگان جوشن‌پوش) (1380، ترجمه‌ی ملیحه‌ مغازه‌ای. تهران: نشر نی، چاپ دوم) و دیگر منابع تاریخی، حتا زنان خود پیامبر نیز از حجابی که امروزه از زنان خواسته می‌شود رعایت کنند، برخوردار نبوده‌اند.
منبع: وبلاگ ایشان
مرحوم احمد قابل: امروز با زحمتی که بعضی از دوستان کشیده اند و تحقیقی که جناب آقای ترکاشوند کردند فکر نمی کنم هیچ فقیهی بتواند به آغاز بحث حجاب باز گردد. تحقیق آقای ترکاشوند همه چیز را بر روی دایره ریخت و نشان داد که هیچگونه بنیان محکم و قوی در بحث حجاب برای اندیشه سنتی وجود ندارد. آنچه که هست مربوط به اندیشه ای است که الان دارد نوشته می شود.....................

کاربر محترم گذاشتن لینک فیلتر شده بنا بر قوانین سایت ممنوع بوده و حذف می گردد.

[edit=simin]1393/04/01[/edit]
حجاب شرعی در عصر پیامبر (ص)
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک